kantoor PwC


Locatie: Enschede
Opdrachtgever: BAM Utiliteitsbouw bv Regio Oost, Zwolle
Aannemer: BAM Utiliteitsbouw bv Regio Oost, Zwolle
Architecten: Koert Helmes
Categorie: Kantoren en industrie

Op een zicht locatie aan de Zuiderval in Enschede staat het kantoor van PwC. In opdracht van BAM Utiliteitsbouw hebben wij het ontwerp gemaakt voor een kantoor van vier verdiepingen. PwC is gevestigd op de bovenste twee verdiepingen. Het kantoor van bijna 1.000 m² is in juli 2012 opgeleverd. Het heeft een duurzaamheidsscore vergelijkbaar met BREEAM Very Good.
Het gebouw heeft een energielabel A+ met een EPC van ca. 30% onder de geldende norm. Toegepast zijn onder andere energiezuinige en energieopwekkende lift, warmtepomp, warmteterugwinning, aanwezigsheidsdetectie en daglichtregeling.

 

fotograaf: Laurens Kuipers

Terug naar overzicht

Ontwerpen vanuit respect