sluit

Werken bij beltman

Bij Beltman Architecten geloven wij dat ruimtes ieder hun eigen verhaal vertellen met ieder hun eigen betekenis. Onze projecten beelden en ademen dat verhaal uit. Zorgen voor impact is een cruciaal element van waar wij voor staan. Dat betekent diep vanbinnen de gedrevenheid en passie voelen voor architectuur. Geef samen met een enthousiaste en sociale groep vorm aan de oplossing van morgen. Wij zijn altijd op zoek naar uitzonderlijk talent om ons team te versterken.

Wij denken vanuit betekenisvolle ruimtes. Denk je met ons mee?

Vacature voor Beltman

op zoek naar een stageplek

Wij denken vanuit betekenisvolle ruimtes. Dat begint met een uniek ontwerp als oplossing voor iedere uitdaging. Een cyclisch proces van grof naar fijn waarin onder andere Harm Jan Velten de touwtjes in handen heeft. Harm Jan is Architect bij Beltman Architecten en vertelt zijn verhaal over hoe hij betekenis geeft aan ontwerpen.

Lees: het ontstaan van een ontwerp begint bij de architect

Bij Beltman Architecten vertellen we vaak het verhaal van een gebouw of een ruimte. Voor de verandering vertellen wij, of eerder gezegd collega Niek Schreurs, een ander verhaal. Om Beltman eens vanuit een ander perspectief te bekijken.

Lees: een dag uit het leven van de Beltman bouwkundige

wij denken vanuit betekenisvolle ruimtes