cromhoff
Foto over Beltman

De nieuwe Revalidatie & Herstel locatie van Livio in Enschede is speciaal ingericht voor de afdeling Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) waar cliënten tijdelijk komen wonen. Een team van betrokken en deskundige professionals staat hier iedere dag voor de revalidant klaar. De cliënt levert samen met het Livio-team een maximale inspanning om zo zelfstandig en veilig mogelijk terug te keren naar de thuissituatie.

herstel en revalidatie
Foto over Beltman
Foto over Beltman

Ons ontwerp voor de Revalidatie & Herstel locatie is tot stand gekomen in samenwerking met de aannemer en installateur. Als team hebben wij eind 2020 de selectie voor het ontwerp en de realisatie gewonnen.

De voormalige en verouderde kantoorvleugel van locatie de Cromhoff in Enschede is gesloopt en heeft plaats gemaakt voor een nieuwe woonvleugel van drie verdiepingen met elk 10 appartementen. De nieuwe vleugel is gebouwd bovenop de bestaande kelder. En is in gebruik voor Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) waar cliënten tijdelijk komen wonen. De afdeling is gericht op herstel en behandeling.

  informatie

  locatie: Enschede
  opdrachtgever: Livio
  aannemer: Aannemersbedrijf Kormelink BV, Haaksbergen
  installaties: Alferink Installatietechniek, Groenlo

  architect

  Harm Jan Velten Harm Jan Velten

  Koert Helmes Koert Helmes

  BMa team

  Sander van Gijssel Sander van Gijssel

  Willem Honhoff Willem Honhoff

  Hans van Leeuwen Hans van Leeuwen

  De nieuwe Revalidatie & Herstel locatie van Livio in Enschede is speciaal ingericht voor de afdeling Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) waar cliënten tijdelijk komen wonen.Een team van betrokken en deskundige professionals staat hier iedere dag voor de revalidant klaar. De cliënt levert samen met het Livio-team een maximale inspanning om zo zelfstandig en veilig mogelijk terug te keren naar de thuissituatie.

  Ons ontwerp voor de Revalidatie & Herstel locatie is tot stand gekomen in samenwerking met de aannemer en installateur.

  De voormalige en verouderde kantoorvleugel van locatie de Cromhoff in Enschede is gesloopt en heeft plaats gemaakt voor een nieuwe woonvleugel van drie verdiepingen met elk 10 appartementen. Deze vleugel is in gebruik voor Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) waar cliënten tijdelijk komen wonen. De afdeling is gericht op herstel en behandeling.

  volgende project
  de schors volgende