kantoor reggewoon
Foto over Beltman

Reggewoon is een actieve woningcorporatie. Het biedt onderdak aan inwoners in Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Daarle, Daarlerveen, Wierden, Hoge Hexel en Enter. Met het hoofdkantoor in Nijverdal.
Na 23 jaar was het tijd voor een ingrijpende verbouwing; een kantoor dat klaar is voor de toekomst.

natuurlijke kleuren materialen
Foto over Beltman
Foto over Beltman

Voor de hoofdvestiging in Nijverdal heeft Beltman Architecten een interieurplan gemaakt dat ruimte biedt aan een flexibele kantoorinrichting en past bij de kernwaarden en identiteit van Reggewoon. In samenspraak met de medewerkers hebben wij ook alle vaste interieuronderdelen mogen ontwerpen.

Een nieuwe uitstraling voor de begane grond, de centrale entreehal en ontmoetingsruimte op de verdieping; met een moderne halfronde trap in de entreehal. De kantoorvleugels hebben een open karakter gekregen, voorzien van verschillende soorten werk- en ontmoetingsplekken. Nieuw werkplekken, afgesloten overlegplekken, concentratiewerkplekken en zitjes wisselen elkaar af in een rustige werkomgeving met natuurlijke kleuren en materialen. De vergaderboxen hebben een afwerking met naturel houten latten die tevens bijdragen aan een prettige akoestiek in de ruimte.

klaar voor de toekomst

  informatie

  locatie: Nijverdal
  opdrachtgever: Reggewoon

  fotograaf: Dirk Verwoerd

  architect

  Esther Mastenbroek Esther Mastenbroek

  Gert-Jan ten Hove Gert-Jan ten Hove

  BMa team

  Hans van Leeuwen Hans van Leeuwen

  Woningcorporatie Reggewoon heeft besloten de verschillende kantoren samen te brengen in de hoofdvestiging in Nijverdal. Voor dit pand heeft Beltman Architecten een interieurplan gemaakt dat ruimte biedt aan een flexibele kantoorinrichting en past bij de kernwaarden en identiteit van Reggewoon. In samenspraak met de medewerkers hebben wij ook alle vaste interieuronderdelen mogen ontwerpen.

  De begane grond, de centrale entreehal en ontmoetingsruimte op de verdieping hebben een geheel nieuwe uitstraling gekregen. Met een nieuwe halfronde trap in de entreehal. De kantoorvleugels hebben een open karakter gekregen, voorzien van verschillende soorten werk- en ontmoetingsplekken. Nieuw werkplekken, afgesloten overlegplekken, concentratiewerkplekken en zitjes wisselen elkaar af in een rustige werkomgeving met natuurlijke kleuren en materialen. De vergaderboxen hebben een afwerking met naturel houten latten die tevens bijdragen aan een prettige akoestiek in de ruimte.

  volgende project
  hartstralaan volgende