kantoor reggewoon
Foto over Beltman

Woningcorporatie Reggewoon brengt de verschillende kantoren samen in de hoofdvestiging in Nijverdal.

natuurlijke kleuren materialen
Foto over Beltman
Foto over Beltman

Voor de hoofdvestiging in Nijverdal heeft Beltman Architecten een interieurplan gemaakt dat ruimte biedt aan een flexibele kantoorinrichting en past bij de kernwaarden en identiteit van Reggewoon. In samenspraak met de medewerkers hebben wij ook alle vaste interieuronderdelen mogen ontwerpen.

De begane grond, de centrale entreehal en ontmoetingsruimte op de verdieping hebben een geheel nieuwe uitstraling gekregen. Met een nieuwe halfronde trap in de entreehal. De kantoorvleugels hebben een open karakter gekregen, voorzien van verschillende soorten werk- en ontmoetingsplekken. Nieuw werkplekken, afgesloten overlegplekken, concentratiewerkplekken en zitjes wisselen elkaar af in een rustige werkomgeving met natuurlijke kleuren en materialen. De vergaderboxen hebben een afwerking met naturel houten latten die tevens bijdragen aan een prettige akoestiek in de ruimte.

geheel nieuwe uitstraling

    informatie

    locatie: Nijverdal
    opdrachtgever: Reggewoon

    architect

    Esther Mastenbroek Esther Mastenbroek

    Gert-Jan ten Hove Gert-Jan ten Hove

    BMa team

    Hans van Leeuwen Hans van Leeuwen

    Woningcorporatie Reggewoon heeft besloten de verschillende kantoren samen te brengen in de hoofdvestiging in Nijverdal. Voor dit pand heeft Beltman Architecten een interieurplan gemaakt dat ruimte biedt aan een flexibele kantoorinrichting en past bij de kernwaarden en identiteit van Reggewoon. In samenspraak met de medewerkers hebben wij ook alle vaste interieuronderdelen mogen ontwerpen.

    De begane grond, de centrale entreehal en ontmoetingsruimte op de verdieping hebben een geheel nieuwe uitstraling gekregen. Met een nieuwe halfronde trap in de entreehal. De kantoorvleugels hebben een open karakter gekregen, voorzien van verschillende soorten werk- en ontmoetingsplekken. Nieuw werkplekken, afgesloten overlegplekken, concentratiewerkplekken en zitjes wisselen elkaar af in een rustige werkomgeving met natuurlijke kleuren en materialen. De vergaderboxen hebben een afwerking met naturel houten latten die tevens bijdragen aan een prettige akoestiek in de ruimte.

    volgende project
    kantoor beltman architecten volgende