terug

10 juli 2023

isa davina vertelt over haar stage

Mijn naam is Isa Davina en ik studeer momenteel interieuradviseur niveau 4 op het ROC van Twente. Nadat ik wat moeizaam een stage kon vinden raadde een van mijn docenten aan contact op te nemen met Beltman Architecten. Daar mocht ik op gesprek komen en ook stage lopen.
In korte tijd heeft SBB de bestaande erkenning van Beltman Architecten uitgebreid zodat zij nu ook erkend leerbedrijf zijn voor mijn opleiding. En kon ik aan de slag.

Tijdens mijn stage heb ik Esther Mastenbroek mogen helpen bij een project voor Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg en mocht ik mee naar verschillende afspraken. Hier heb ik veel van geleerd.
Daarnaast kreeg ik de gelegenheid om een oud project van een kantoorruimte uit te werken; dit was een van mijn stageopdrachten. Esther en ik hadden dan vaak twee keer in de week een soort evaluatie waarbij ik de vorderingen kon laten zien. Ik kreeg dan vaak tips en feedback over het ontwerp en kon ik die toepassen.
Dat vond ik erg fijn en heel leerzaam om te zien hoe het ook kan en wat die aanpassingen vervolgens doen met het ontwerp.