interieur kantoor zwolle
Foto over Beltman

Het bestaande kantoor van Trebbe Oost & Noord in Zwolle was traditioneel ingedeeld; met kleine kantoren en dichte deuren. Dit sloot niet meer aan bij de nieuwe manier van werken.

stoere warme uitstraling
Foto over Beltman
Foto over Beltman

Het nieuwe interieur heeft een warme uitstraling gekregen. Het moest passen bij een bouwbedrijf. Gekozen is voor materialen als beton, staal en hout. In combinatie met vloerkleden in warme kleuren en sfeerverlichting.

Bij binnenkomst via de voordeur sta je direct in een grote ontvangsthal met leestafel. Vanuit deze ruimte is er zicht op de vergaderkamers en kantoren die gescheiden zijn door glazenwanden. De traditionele receptie is verdwenen en is opgenomen in de kantoorzone grenzend aan de ontvangsthal.
Op de begane grond en verdiepingen liggen kantoortuinen rondom een centrale kern. Hierin zijn de spreekkamers en een pantry gesitueerd. Op de kop van deze kernen staan statafels om teambesprekingen te houden.

transparant en ruimtelijk

    informatie

    locatie: Zwolle
    opdrachtgever: Trebbe Oost & Noord B.V.

    architect

    Esther Mastenbroek Esther Mastenbroek

    Het bestaande kantoor van Trebbe Oost & Noord in Zwolle was traditioneel ingedeeld; met kleine kantoren en dichte deuren. Dit sloot niet meer aan bij de nieuwe manier van werken.

    Het nieuwe interieur heeft een warme uitstraling gekregen. Het moest passen bij een bouwbedrijf. Gekozen is voor materialen als beton, staal en hout. In combinatie met vloerkleden in warme kleuren en sfeerverlichting.

    Bij binnenkomst via de voordeur sta je direct in een grote ontvangsthal met leestafel. Vanuit deze ruimte is er zicht op de vergaderkamers en kantoren die gescheiden zijn door glazenwanden. De traditionele receptie is verdwenen en is opgenomen in de kantoorzone grenzend aan de ontvangsthal.
    Op de begane grond en verdiepingen liggen kantoortuinen rondom een centrale kern. Hierin zijn de spreekkamers en een pantry gesitueerd. Op de kop van deze kernen staan statafels om teambesprekingen te houden.

    Wegens uitbreiding heeft Trebbe ook een deel van het tegenovergelegen pand gehuurd. Het interieur is daar op gelijke wijze aangepakt.

    Door de aanpak van het interieur ontstond de behoefte om ook het aanzien van het gebouw aan te pakken.

    volgende project
    u parkhotel volgende