Mesa+ UTwente


Locatie: Enschede
Opdrachtgever: Universiteit Twente
Architecten: Esther Mastenbroek
Categorie: Interieur

Beltman Architecten heeft het ontwerp gemaakt voor de nieuwe kantooromgeving van Mesa+ in het Nanolab. De wens was een kantooromgeving te creƫren die aansluit bij de manier van werken binnen Mesa+ en de gewenste uitstraling heeft. Een omgeving die ook laat zien wat het werkgebied van Mesa+ is.


De nieuwe werkomgeving is open, transparant en flexibel. Het biedt ruimte aan diverse vormen van individueel werken en overleg. De werkplekken en afgesloten overlegruimten liggen rond een centraal plein. De ontvangst van bezoekers is via een open transparante entree direct op dit centrale plein. Het plein biedt ruimte voor ontvangst, informeel overleg, ontspanning en bijeenkomsten. Door de nieuwe indeling ligt het centrale plein aan de gevel, waardoor het een lichte en prettige ruimte is om te verblijven

Mesa+ is een toonaangevend onderzoeksinstituut op het gebied van nanotechnologie gevestigd in het Nanolab van de Universiteit Twente in Enschede.

Lees verder

Terug naar overzicht

Ontwerpen vanuit respect