terug
Header foto Beltman

11 januari 2021

mijn stage bij beltman architecten

Mijn naam is Joula Kouria. Ik ben 23 jaar en zit in mijn 4e studiejaar van de opleiding Bouwkunde aan Windesheim. Van augustus-december 2020 heb ik met veel plezier stage gelopen bij Beltman Architecten. De stage sloot perfect aan op mijn studie.

Allereerst voelde de stage bij Beltman Architecten als een warm bad. Vanaf dag één voelde ik mij erg welkom. Het bureau functioneert als een hecht team waarbij iedereen elkaar versterkt. Door de prettige omgang heb ik een extra leuke tijd gehad.

De stage was natuurlijk ook erg leerzaam. Zo heb ik meer geleerd over de technische aspecten van de bouwkunde. Daarnaast was het vooraf één van mijn leerdoelen om mij te ontwikkelen in het tekenprogramma Revit. Dankzij de goede begeleiding van mijn stagebegeleider Niek Schreurs en de ondersteuning van de andere collega’s is het mij gelukt om mijn vaardigheden met betrekking tot Revit aanzienlijk te verbeteren. Hier ben ik erg tevreden over.

Ik raad studenten Bouwkunde en/of Architectuur dan ook aan om stage te lopen bij Beltman Architecten, waar zij net zoals ik veel kunnen leren en een leuke tijd kunnen doorbrengen!