Nieuws

Vogelbuurt: de nieuwe parel van Ulft

Vogelbuurt: de nieuwe parel van Ulft

De website Parels van de Volkshuisvesting richt de schijnwerpers op de Vogelbuurt, de nieuwe Parel van Ulft.

Klik hier om het artikel De nieuwe parel van Ulft te lezen.

Klik hier voor ons project de Gaarden, Vogelbuurt, Ulft.
Klik hier voor ons project de Parkbuurt, Vogelbuurt, Ulft.

UNIVERSITY OF TWENTE

UNIVERSITY OF TWENTE

Beltman Architecten heeft de technische uitwerking gedaan van de letters UNIVERSITY OF TWENTE. Het logo is ca. 2,5 meter hoog en ruim 32 meter lang.

Lees en/of download het artikel Nieuw UT-logo is een selfieplek en meteen ook hufterproof uit de Twentsche Courant Tubantia van 28 mei 2015.

Huurwoningen kunnen weer 30 jaar mee

Huurwoningen kunnen weer 30 jaar mee

Beltman Architecten heeft het ontwerp gemaakt voor groot onderhoud van 6 flats (fase 2 en 3) in Hengelo Noord.
Door een grondige opknapbeurt kunnen ruim 100 huurwoningen in Hengelo Noord weer dertig jaar mee. Zo kunnen de appartementen met een energielabel A (voorheen G) weer de toekomst tegemoet!

Lees en/of download het artikel Huurwoningen kunnen weer dertig jaar mee uit het Hengelo’s Weekblad van 26 mei 2015.

Gewoon bijzonder wonen

Gewoon bijzonder wonen

Het door Beltman Architecten ontworpen appartementencomplex De Bisschopsmolen in Oldenzaal is 20 mei 2015 feestelijk geopend.

Lees en/of download het artikel Gewoon bijzonder wonen uit de Twentsche Courant Tubantia van 21 mei 2015.

Klik hier voor ons project De Bisschopsmolen.

Intensieve zorg met vrijheid

Intensieve zorg met vrijheid

Beltman Architecten heeft in opdracht van Holtdijk B.V. het ontwerp gemaakt voor Erve Leppink in Enschede.

Lees en/of download het artikel Intensieve zorg met vrijheid uit de Twentsche Courant Tubantia van 24 februari 2015.

Klik hier voor ons project Zorgboerderij Erve Leppink.

Kantoor Trebbe Enschede

Kantoor Trebbe Enschede

De verbouwing van het kantoor van de Trebbe Groep in Enschede is afgerond. Met de verbouwing is het oorspronkelijke karakter van het gebouw in ere hersteld. Een grote open ruimte met hoge plafonds en grote houten kozijnen, gescheiden door glazen wanden. Deze nieuwe omgeving maakt werken volgens Het Nieuwe Werken (HNW) mogelijk.

Klik hier om een korte impressie van het nieuwe interieur op YouTube te bekijken.

Ontwerpen vanuit respect