de Parkwachters


Locatie: Nieuwegein
Opdrachtgever: Trebbe West B.V.
Aannemer: Trebbe Oost & Noord B.V.
Architecten: Bob Hebben
Categorie: Wonen laagbouw

De villa’s zijn ontworpen als moderne architectonische sculpturen in een parkachtig landschap. Vanuit de villa kan men genieten van het prachtige uitzicht over het park. Dit kan door een moderne compositie van grote puien en subtiel geplaatste kozijnen. Deze zorgen voor een aangename lichtinval in de villa. Bovendien zijn ze voorzien van een groot verhoogd terras aan de woonkamer, maar ook een bijzonder groot dakterras.

De gevels hebben een natuurlijke uitstraling door de toepassing van hout en duurzame bakstenen, in drie stoere kleurnuances. De speelse situering van de villa’s geeft in combinatie met een genuanceerde plaatsing van de begroeiing rondom verrassende zichtlijnen in het park. Door de nauwe samenwerking met de landschapsarchitect is er een bijzonder fraai en uniek ontwerp gekomen.

Lees verder

Terug naar overzicht

Ontwerpen vanuit respect