Interieur kantoor Zwolle


Locatie: Zwolle
Opdrachtgever: Trebbe Oost & Noord B.V.
Architecten: Esther Mastenbroek
Categorie: Interieur

Voor het kantoor van Trebbe Oost & Noord in Zwolle hebben wij een ontwerp gemaakt voor de herindeling van het kantoor. Het bestaande kantoorpand was traditioneel ingedeeld, met kleine kantoren en dichte deuren. Dit sloot niet meer aan bij de nieuwe manier van werken.

Het nieuwe interieur moest een warme uitstraling krijgen. Ook moest het passen bij een bouwbedrijf. Daarom is gekozen voor materialen als beton, staal en hout. In combinatie met vloerkleden in warme kleuren en sfeerverlichting.

Binnenkomend via de voordeur sta je direct in een grote ontvangsthal met leestafel. Vanuit deze ruimte is er zicht op de vergaderkamers en kantoren die gescheiden zijn door glazenwanden.
De traditionele receptie is verdwenen en is opgenomen in de kantoorzone grenzend aan de ontvangsthal. Op de begane grond en verdiepingen liggen de kantoortuinen rondom een centrale kern. Hierin zijn de spreekkamers en een pantry gesitueerd. Op de kop van deze kernen staan statafels om teambesprekingen te houden.

Wegens uitbreiding heeft Trebbe ook een deel van het tegenovergelegen pand gehuurd. Het interieur is daar op gelijke wijze aangepakt.

Door de aanpak van het interieur ontstond de behoefte om ook het aanzien van het gebouw aan te pakken.

Lees verder

Terug naar overzicht

Ontwerpen vanuit respect